Clubul de atletism Proatletic

Clubul de atletism ProAtletic

 

ProAtletic este un club de atletism nou infiintat in 2012 de antrenori tineri, veniti din atletismul de mare performanta, care doresc sa faca cunoscuta experienta  acumulata in timpul  orelor de antrenament, concursuri nationale si internationale.

Clubul  ofera acum iubitorilor de miscare   sansa sa se antreneze  sub cerul liber in parc sau pe stadion  , folosind o combinatie de elemente din atletism si fitness.

Este daca vreti acea alternativa la sala clasica in care omul isi doreste ca dupa ce pleaca de la birou sa NU mearga in alt ‘’birou ‘’ mai mare ci sa simta spiritul liber al cerului albastru.

Scopul nostru inainte de toate este atragerea copiilor  si adultilor spre miscare, socializare, dezvoltarea calitatilor fizice si motrice, integrarea in echipa clubului si dezvoltarea spiritului fair-play.

Beneficiile obtinute in urma antrenamentelor sportive sunt atat la nivel fizic si psihic cat si intelectual si social. Forma ta interioara si exterioara, dar si zambetul sunt calitati pe care  noi vrem sa le dezvoltam continuu.

Prin sport incercam sa aducem copii pe stadion la miscare, sa luptam impotriva sedentarismului, a obezitatii sa ii tinem ocupati intr-un mod constructiv, ferindu-ii astfel de tentatiile nocive care apar la tot pasul-droguri, tigari, alcool, anturaj si sa le corectam anumite deficiente fizice de postura obtinute in urma unei pozitii adoptate incorect la calculator sau scoala.Incercam sa implementam ideea  ca obtinerea rezultatelor durabile se face numai prin munca, disciplina si rabdare

Asiguram obtinerea unei forme sportive optime pentru EXAMENE la :

  • -Facultăţi de Educaţie Fizică şi Sport
  • -Academia de Poliţie,Jandarmi , Pompieri
  • -Bacalaureat , Capacitate
  • -Pentru sporturile de performanta unde miscarea trebuie ridicata la nivel de arta - fotbal, tenis, baschet, handbal, volei, hochei.

Asiguram cresterea formei sportive (cu varful piramidei pe competitia majora) la un nivel superior prin invatarea si perfectionarea unor multitudini de exercitii care folosesc o biomecanica corecta de miscare.

 

 

 

 

Contact

Adresa

Strada : Bdul Basarabia
(langa Arena Nationala)

Ionut Punga

Telefon : 0766.299.175
email : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Harta Stadion Viitorul

Imprimare

 

Harta Maior Coravu

Imprimare

Vizite

00251124
Astazi
Ieri
Luna trecuta
Total
46
92
2663
251124

IP tau: 54.166.172.33
Duminică 22-04-2018 09:21:46

Maxime

"Pretul succesului este munca grea, dedicarea la antrenament si determinarea, chiar daca vom castiga sau pierde, vom sti ca am dat tot ce e mai bun din noi pentru a reusii!"

Vince Lombardi

 

Valid XHTML 1.0 Transitional Director Web Domenii .RO Director Web